Eristeet

 • Hunton Nativo® Puukuitueriste

  Hunton Nativo® Puukuitueristeen pääasiallinen materiaali on kuusihake, joka on uusiutuva ja luonnollinen raaka-aine. Se varastoi hiiltä koko elinkaarensa ajan.
  Puukuidulla on hygroskooppisia ominaisuuksia.
  Puukuidulla on hyvä lämmönvarastointikyky.
  Hunton Nativo -eristelevyt ovat muodonpitäviä.
  Eristelevyllä on suuren tiheytensä ansiosta hyvät äänenvaimennusominaisuudet.
  Puukuitueristettä on miellyttävä asentaa, eikä se aiheuta kutinaa.
  Nativo-levyjä voidaan käyttää niin kattoon, seiniin kuin lattiaan.

  Yleisimmät varastokoot: paksuus 50, 70, 100 ja 150 mm.
  Uusi levykoko: 565 x 1220 mm.

  Lisätietoa Hunton Nativo Puukuitueristeestä
 • Ekovilla

  Ekovilla on hiilineutraali eriste, joka valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista. Se varastoi hiiltä koko käyttöikänsä ajan. Ekovillan levyeristeellä on erinomainen lämmöneristyskyky. M1-päästöluokiteltu eriste on myös turvallinen ja hajuton. Ekovilla on hengittävä, hygroskooppinen eriste jolla on pitkä käyttöikä. Tiivis kuiturakenne pitää ilman sisällään tehokkaasti ja vaimentaa ääntä. Levyn jämäkkä rakenne pitää muotonsa, eriste täyttää sille varatun tilan huolellisesti. Levyeristeen työstäminen on helppoa eikä eriste kutise. Ekovillalevy sopii sekä uudisrakentamiseen ja saneeraukseen.

  Ekovillalevyn koko 565 mm x 870 mm. Yleisimmät paksuudet ovat 50, 100 ja 150 mm. Pakettikoot:paksuus 50 mm, paketissa 5,90 m2
  paksuus 100 mm, paketissa 2,95 m2
  paksuus 150 mm, paketissa 1,97 m2

  Meiltä saat myös Ekovilla-ilmansulkupaperit ja -tiivistysteipit.

  Lisätietoa Ekovillan verkkosivuilta.
 • PAROC

  Paroc-rakennuseristeet takaavat rakennuksen lämmöneristävyyden ja ilmanpitävyyden. Parocin rakennuseristeet ovat palamattomia ja energiatehokkaita eristelevyjä niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Kaikki rakennuseristeet on valmistettu kestävästä ja paloturvallisesta kivivillasta.

  PAROC eXtra eristelevyt varastostamme:
  Vakiokoko 565 x 870 mm, paksuudet 50, 100, 125 ja 150 mm

  PAROC eXtra eristelevyä käytetään ulkoseinien, yläpohjien ja rossipohjien lämmöneristämiseen sekä väliseinien ja -pohjien äänen- ja paloeristämiseen. Tehokkaasti eristävä eristelevy on kimmoisa ja jämäkkä. Eristelevyä on helppo käsitellä ja leikata ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. Eriste ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana. Laaja mittavalikoima varmistaa sopivuuden eri rakenteisiin.

  Lisätietoa Parocin sivuilta.