Eristeet

 • Ekovilla
  Lämmin, hengittävä ja ekologinen.
  Puukuidusta valmistettava Ekovillalevy on pehmeä ja kimmoisa lämmöneristelevy, jossa on kaikki Ekovillan hyvät ominaisuudet; se valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta, on hiilineutraali tuote ja eristeenä säästää energiaa. Ekovillalevy on hengittävä eristelevy, jota on mukava käsitellä. Tiivis kuiturakenne pitää ilman sisällään ja takaa hyvän lämmöneristävyyden. Eristeen jämäkkyys pitää kulmat ryhdikkäinä, jolloin eriste täyttää sille varatun tilan kulmia myöten.

  Ekovillalevyn koko 565 mm x 870 mm. Yleisimmät paksuudet 50, 100 ja 150 mm saat nyt suoraan varastostamme, muita paksuuksia tilauksesta.

  Meiltä saat myös eristeen leikkaamiseen Ekovillasahan, jolla jämäkän eristeen työstäminen sujuu parhaiten. Samoin Ekovilla-ilmansulkupaperit ja -tiivistysteipit saat kauttamme.

  Lisätietoa Ekovillan omilta sivuilta.

 • PAROC
  Paroc-rakennuseristeet takaavat rakennuksen lämmöneristävyyden ja ilmanpitävyyden. Parocin rakennuseristeet ovat palamattomia ja energiatehokkaita eristelevyjä niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Kaikki rakennuseristeet on valmistettu kestävästä ja paloturvallisesta kivivillasta.

  PAROC eXtra eristelevyt varastostamme:
  Vakiokoko 565 x 870 mm, paksuudet 50, 100, 125 ja 150 mm

  PAROC eXtra eristelevyä käytetään ulkoseinien, yläpohjien ja rossipohjien lämmöneristämiseen sekä väliseinien ja -pohjien äänen- ja paloeristämiseen. Tehokkaasti eristävä eristelevy on kimmoisa ja jämäkkä. Eristelevyä on helppo käsitellä ja leikata ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. Eriste ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana. Laaja mittavalikoima varmistaa sopivuuden eri rakenteisiin.
  Lisätietoa Parocin sivuilta.