Piharakentaminen

 • Kyllästetty puutavara
  Kotimainen painekyllästetty puutavara eli kestopuu on kuparisuoloilla ja orgaanisilla tehoaineilla käsitelty tuote, jonka raaka-aineena käytetään tiheäsyistä mäntyä. Painekyllästyksessä tehoaineet tunkeutuvat laholle alttiin pintapuun läpi sydänpuuhun asti. AB-luokan kestopuu on tarkoitettu maanpinnan yläpuolisiin säälle alttiisiin rakenteisiin ja A-luokan kestopuu taas maa- ja vesikosketuksessa oleviin rakenteisiin.
  Olemme valinneet kestopuun pääasialliseksi toimittajaksemme PrimaTimberin sen valmistamien laadukkaitten tuotteittensa vuoksi. Valmistajan kotisivuilla on kätevä terassitarvikkeiden menekkilaskuri.
  Myös Aureskosken kauniit, valmiiksi harmaiksi öljytyt terassilaudat saat nyt kauttamme!
 • Lehtikuusi – luonnon oma kestopuu
  Siperian lehtikuusi on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto puisiin piharakenteisiin, sillä puulajin sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää. Väriltään lehtikuusi on kauniin punaruskea, ulkona puun väri harmaantuu ilman UV-suojaavia pintakäsittelyaineita.
  Varastossamme lehtikuusiterassilaudat ja -lankut seuraavin mitoin:
  28×95, 28×120, 28×145, 45×95, 45×120, 45×145 ja 45×195. Laatu AB+
 • Lämpökäsitelty puutavara
  Lämpökäsitellyt tuotteet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto säärasitukselle alttiisiin kohteisiin. Valmistusprosessi perustuu lämpöön ja vesihöyryyn, joten tuotteet ovat luonnonmukaisia ja täysin myrkyttömiä. Lämpökäsittely parantaa huomattavasti puun lahonkestävyyttä sekä mittapysyvyyttä, joten terassit, aidat ja säleiköt pysyvät alkuperäisessä muodossaan vaihtelevissa kosteusolosuhteissa. Lämpökäsitelty puu säilyttää kauniin ruskean värinsä öljyttynä, pintakäsittelemätön tuote harmaantuu luonnollisesti. Tuote on pihkaton. Lämpöpuuterassilautoja ei suositella suoraan maakosketukseen. Tukirakenteet suositellaan asennettavaksi 40 cm välein.
  Lämpöpuutoimittajamme on kotimainen Lunawood.
 • Lämpöpuukomposiitti
  Valikoimaamme kuuluva Lunawoodin lämpöpuukomposiitti on kotimaassa suunniteltu ja valmistettu – tuote, joka on kestävä, elämätön ja ympäristöystävällinen.
  Luna TWPC:n valmistuksessa käytetään korkealaatuista lämpöpuukuitua, jota tuotteessa on kaksi kertaa enemmän kuin vastaavassa, samankokoisessa puukappaleessa! Lunawood komposiitin tiheys on noin kolminkertainen verrattuna suomalaisen männyn tiheyteen ja tästä määrästä 2/3 on lämpöpuukuitua ja 1/5 laadukasta polypropeenikierrätysmuovia. Korkea puukuitupitoisuus ja lämpöpuun luontainen elämättömyys tekevät lämpöpuukomposiitista mitta- ja muotopysyvän vuosikymmeniksi eteenpäin. Luna TWPC komposiittiterassilauta on myös myrkytön ja PVC-vapaa.
  Lunawood lämpöpuukomposiitissa on tarjolla neljä väriä, kaksi eri pintastruktuuria sekä kaksi eri paksuutta ja leveyttä.
 • OrganoWood
  OrganoWood on kehittänyt luonnon oman mineralisoitumisprosessin inspiroimana tehokkaan, kestävän ja myrkyttömän puunsuojan. OrganoWood-prosessissa puu modifioidaan sitouttamalla mineraaleja kovassa paineessa puukuituhin. Mineraalit muodostavat fyysisen esteen lahottajasienten etenemiselle ja samalla puu saa tehokkaan palosuojan. Prosessin aikana puun pinta kovenee ja se muuttuu heikosti nesteitä imeväksi. Käsitelty puutavara on alkuun luonnollisen puun väristä, mutta harmaantuu ajan mittaan kauniin hopeanharmaan sävyiseksi.
  OrganoWood -terassituotteita ja -puunsuoja-aineet saat nyt meiltä suoraan varastosta! Muut OrganoWood -tuotteet tilauksesta.
  OrganoWoodin asennusohje
 • Pohja- ja pintamaalatut aitalaudat, kaidepuut, säleikkörimat
  US Woodin aita- ja rimatuotteilla rakennat helposti aitoja, kaiteita, näkösuojia, katoksia ja koristerakennelmia pihaasi. Samalla lisäät pihasi turvallisuutta ja viihtyisyyttä.
  Aita- ja säleikkötuotteet saa pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin. Varastotuotteiden vakiosävyt ovat valkoinen ja ruskea.  Tuotteet voi myös tilata pohjamaalattuna tai puuvalmiina.
 • Piharakennukset
 • Pihakivet
  Klassisia kuvioita, kauniita kaarteita, moderneja muotoja, antiikin patinoimaa pintaa… Lakka-pihakivien koko valikoima betonilaatoista muurikiviin on saatavillasi kauttamme. Herätä kivi eloon omalla pihallasi!